Välkommen
Släktforskning
Foto
Konst
Barnbarn
Fotboll
Curling
Golf
Böcker

 

Curling

Curling är roligt och Hasse har satt igång på gamla dar och spelar ihop med några kompisar i Amatörernas Curling Klubb. 2007-08 kommer vi att delta i seriespelet i Div IV. Både rapporter från det och bilder kan tänkas dyka upp.

 

Säsongen 2008 avslutades med att Sundbybergshallen blev utmanade av Djursholmshallen i en Ryder Cup liknande tävling. Vårt lag deltog i Veteranklassen, (vi har passerat old boys stadiet obemärkt) och bidrog med en seger till att slutresultatet blev 4-4.

 

Säsongen 2009 har startat men tyvärr har vi lite skdor och andra småskavanker i laget. Något seriespel har vi därför ej möjlighet att delta med i år. Men nästa säsong blir vi starka.

 

Säsongen 2010 har väl blivit av blandad karaktär. Vi deltar i Divsion 4 med blandat resultat. Avslutningen sker i helgen 20-21 mars utan möjlighet till avancemang till 3:an. Det får bli nästa år.

 

Avslutningshelgen slutade med två segrar och två förluster. Till sist kom vi faktiskt 2:a i serien. Jag tycker dock vi stabiliserat spelet och spelar lite rakare och enklare. Förlusterna har också varit mycket knappa och med lite flyt hade vi besegrat de två topplagen vilka vi båda föll mot i sista omgången med avgörande i sista sten.

 

Då några lag hoppade av Div 3 fick vi som 2:a chansen att spela i Div 3. Så säsongen 2011/12 blir det Dic 3 spel för vårt gäng. Vi blir aldrig för gamla för ett avancemang. Nu gäller det bara att hålla sig kvar i 3:an.

 

I Amatörpokalen 2011 mötte vi slutsegrarna team Annette Norberg, Vi torskade genom två dåliga omgångar, annars spelade vi jämnt med dem.

 

 

 


Senast ändrat: lördag 19 november 2011