Välkommen
Släktforskning
Foto
Konst
Barnbarn
Fotboll
Curling
Golf
Böcker

 

Golf

Golf är en sport som roar både Hasse och Harriet.

 

Vi är numer bara medlemmar i Furudals Bruks GK.

 

Hasse har hcp 21,0 och Harriet har hcp 27,2.

 

Golfsäsongen 2009 är över, det blev inte så mycket spel som vi hoppats på och spelet gick sådär. Hyfsat stabilt med en liten hcp-sänkning.

 

Nu har jag och tre kompisar också spelat i Skottland. En resa som bokades redan i septenber 2008. Startiderna på The Old Course bokas alltid första onsdagen i september året innan man skall spela. Den 8 oktober spelade vi som uppmjukning först på The Castle Course i S:t Andrews. En mycket svår bana och spelet gick också därefter. Inget att skriva hem om med andra ord.

 

Fredagen den 9 oktober var resans höjdpunkt då vi spelade på klassiska The Old Course på S:t Andrews. Riktigt bra spel med tanke på anspänningen och det högtidliga. 28 poäng och 5 par får man vara nöjd med i kyla och hård vind. Dock inget regn.

 

Vi avslutade äventyret på lördagen med spel på The Crail Golfing Society och Balcomie Links. Bra spel och här kom också säsongens första birdie. 31 poäng är jag nöjd med.

 

Sammanfattningsvis en helt underbar resa med en nästan magisk stämning på första tee på The Old Course.

 

S:t Andrews blir nog livets höjdpunkt vad gäller golfen. Intresset falnar mer och mer och 2011 blev ett bottennapp. En 18-håls, en 14-håls och två 9-hålsrundor var allt det blev. Vi får se om 2012 blir bättre. Det är ju trots allt en bra form för motion.

 

 


Senast ändrat: tisdag 8 november 2011